Helemaal eruit in Limburg

bungalow

Ben je toe aan een vakantie waar je er echt helemaal uit bent? Gezellig met het hele gezin even weg, geen zorgen of er wel iets te doen is op het park. Want vakantiepark Limburg staat bekend om de vele faciliteiten die het park heeft voor jong en oud. Ook met de accommodaties zit het wel goed, de verschillende mogelijkheden om te overnachten maken het een uniek park in Nederland. Waar je voorkeur ook naartoe gaat, een geschikte plaats om te slapen vind je altijd.

Je eigen kampeerplaats

Als een van de weinige parken in Nederland kun je bij vakantiepark Limburg met een eigen kampeermiddel en privé sanitair erbij boeken van het park. Op deze manier heb je de sfeer van het kamperen, maar dan met een luxe tintje. Wil je echt optimaal gemak en luxe dan huur je een van de bungalows die het park rijk is, ook hierbij heb je weer zeer veel keus. Iedere bungalow heeft in ieder geval een riante kavel met een tuin erbij, zo weet je zeker dat je meer dan voldoende privacy hebt.

bungalow

Bewezen beste camping 

Er is al meerdere keren bewezen dat vakantiepark Limburg de Leistert een van de beste parken van Nederland is. De combinatie van de vele faciliteiten, en de enorme mogelijkheden die je hebt om te overnachten zijn uniek te noemen. Voor de doorgewinterde kampeerder, of iemand die meer luxe zoekt er is altijd een geschikte accommodatie te vinden in het park. Jong en oud vervelen zich geen minuut door het animatieteam wat dag in dag uit klaar staat voor de gasten.