Breng de nieuwste trends in huis

Het is heel leuk om je huis te decoreren en om nieuwe spulletjes te kopen. Maar voordat je een vermogen uitgeeft aan allemaal spullen waar je spijt van krijgt, lees eerst even verder. Want omdat iets een trend is, betekend niet gelijk dat je alles moet kopen wat je bij andere mensen leuk vind staan. Dat betekend ook niet dat je niet trendy kan zijn. Als een grote staande spiegel de nieuwste trend is, kan je die wel kopen, maar denk dan na welke kleur/vorm bij jou past.

Eigen smaak

Het ontwikkelen van een eigen smaak is het belangrijkste punt hier. Want dan kan je later weer alles daarop aanpassen. Dit kan wel erg lastig zijn. Maak zoveel mogelijk moodboards en ga eens naar de gamma om naar kleuren te kijken. Merk op welke gelijk je aandacht trekt en welke kleuren je oprecht blij maken. Ook kan je bij de ikea heel goed zien wat voor soort ruimtes jij je fijn bij voelt, of waar je inspiratie uit haalt. En bedenk ook altijd. Er is niet 1 soort grote staande spiegel die iedereen heeft. Maar er zijn heel veel soorten, maten en kleuren.

Trends

Als je toch overtuigd bent dat een trend echt voor jou is, dan kan je overstappen naar de volgende stap. Je kan dan gaan kijken hoe je het in je kamer neer kan zetten. Je hebt tegenwoordig ook online programma’s waar je een kamer in kan maken. Dan kan je alvast zien hoe het eruit zou zien. Begin ook klein, of verander alles in 1 keer. Maar als je daartussen gaat zitten, dan ben je snel ontmoedigd. Wat je ook gaat doen met je kamer, volg de trends maar blijf bij jezelf. Koop wat leuke trendy meubels die bij jou passen als mens. En denk aan hoe je een kamer persoonlijker kan maken door speciale dingen van jezelf erin te zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *